måndag 29 mars 2010

Maratonhelg


Ännu en maratonhelg till ända och knappt en lugn stund som vanligt. Fast mycket har varit roligt och det är ju så konstigt att man tycker det är jobbigt fast man har roligt.
Tänk vad jobbigt jagt tyckte det skulle bli att ordna disco för föräldrarna på barnens skola och så KUL och LYCKAT det blev sedan! Vi hade gjort det så fint i matsalen där vi var, att det såg ut som en cool club i storstan eller något, och alla föräldrar släppte loss och bjöd på sig själva, mycket på grund av det superbraiga bandet som spelade (som en av papporna på skolan spelade i)! Och jag hade tänkt att det var jobbigt att be om barnvakt och hålla på, men det gick så bra med min bror och hans fru (mannen var inte med på discot utan på jobbmiddag), barnen tycker också att det kul att slippa oss ibland, tror jag!
Och så TRÖTT som jag var på lördagen, det berodde inte på för mycket alkohol, utan på all dans och den sena timmen och all anspänning och en jobbig vecka där jag inte varit frisk. Datorn, som jag tydligen kört en tid utan virusskydd, var totalinfeketerad, men bror min lyckades fixa den också, och jag som av ren trötthet bara hade tänkt hiva den på tippen.
Sedan dags att börja leta efter sovsäcken, var f*n är den nu då? Jag förstår inte att det har försvunnit så mycket prylar i flytten! Återigen räddad av bror min som sticker och hämtar deras (hur ska det bli sedan när de flyttar längre bort?). Efter fortsatt stresspack sticker jag och dottern iväg till hennes friidrottsläger på Katedral. Saknar henne hela kvällen sedan. Vi gör en riktigt FIN middag hemma för att skärpa till oss lite, så GOTT.
Nästa morgon har jag, tror det eller ej, lyckats förtränga att det är sommartid och vi får kasta oss iväg till Campushallens tävlingar utan frukost. Dottern går till final i en gren, vilket gör att vi får slänga oss hem och hiva i oss lunch, sedan släppa av sonen hos en kompis som kör dem till innebandyträningen medan vi åker tillbaka till tävlingen och hejar. Efter det är det bara att snabbt dra vidare till fars födelsedagskalas där vi är snabbtrevliga mot familjen, och sedan till Fridtunaskolan och kolla in sonens träning och hämta (tydligen glömde vi hans väska där, suck).
Sedan är dottern så trött (och hungrig) att hon bara ligger och stönar i soffan framför en film vi fixat, medan mannen åker och tvättar bilen. Innan vi duschat och fixat (och städat och hängt tvätt) så hinner barnen av ren trötthet irritera varandra och jag håller på att tappa humöret, fast vi skulle MYSA ihop, men, men godnatt och puss alla mina små älsklingar.

MaratonKram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Goda människors tystnad....

Har tänkt mycket på det här med sociala medier på sistone. Att de både är av godo och av ondo är ett faktum men hur ska man förhålla sig t...