lördag 9 oktober 2010

Skön höstlördag

Skadade handen (innebandymatchen i lördags) har blivit sämre igen! Ahhhrggg, så annoying. Räckte med att jag råkade glömma bort mig i går när jag skulle slå igen den förb... bakluckan (som ingen har brytt sig om att ta sig till verkstaden med på ett år...) så var skadan värre igen. Det är en sådan där irriterande liten skada som gör mycket mer väsen av sig än vad man kan tro, hoppas inte det är en spricka.

Således blev det ingen innebandymatch i morse heller. Och en legitim anledning att inte åka till landet på arbetsdagen fanns också plötsligt... Stackars bror fick ta det själv i år igen, guldstjärna till honom och ris till mig...

Följde med en förväntansfull liten son bort till kompisen förut, i natt är det sova över som gäller, vilket han inte gjort hos någon kompis i klassen ännu förut, men nu var det äntligen dags!

Vi övriga cyklade i den underbara höstsolen, bland de härligt färgsprakande träden som speglade sig i vattnet vid å-promenaden, in till stan. I staden var det så fullt med folk att man undrade om man missat något, nu igen? Vet aldrig någonting om vad som är på gång, känns det som, lever som i en liten egen bubbla. Men det mest spektakulära jag såg var en tjej i rosa kanindräkt som tvingades stå och ha loppis på Trädgårdstorget, övandes inför att stå ut med förnedring i äktenskapet må hända.

Mannen stegrade sig som en häst inför ett högt hinder när han insåg att vi allt tänkte kika in i någon liten affär i alla fall, cyklade i väg och lämnade oss åt vårt öde (ja, vi shoppade lite...).

Hade gärna gått på Mamma Mia-musikalen i kväll, men vad f ska det vara så dyrt för!

Skön lördag på er alla där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Goda människors tystnad....

Har tänkt mycket på det här med sociala medier på sistone. Att de både är av godo och av ondo är ett faktum men hur ska man förhålla sig t...