tisdag 6 april 2010

Godis vs hembakt




Jobbar man deltid på universitetet så får man bara deltids påsklov. Hmm, har visst upptäckt en nackdel med jobbet. Nu ska jag lägga av för i dag i alla fall. Blir väl en liten stund om dagen resten av veckan, antar jag.

Annars funderar jag just nu starkt på att ta alla påskägg (med innehåll) och kasta dem i soporna. Det är helt enkelt inte friskt att ha så mycket godis kvar efter påsken. Mina barn har tröttnat på godis för mycket länge sedan, så nu är det bara de vuxna som äter. Min dotter ber enträget att vi ska baka en bärpaj eller en kaka av något slag. Tänk, själv är jag uppvuxen UTAN godis (nästan i alla fall), men med hur mycket hembakt som helst. Där ser man återigen att det man växer upp utan som barn, vill man så mycket mer ha sedan när man blir vuxen. Så därför kommer mina barn bli mästerbagare som vuxna, eller?!
Ska se om jag kan skärpa till mig och ta och baka lite med barnen nu under lovet. Det är egentligen jättekul, tycker jag. Bara man har handlat hem ingredienserna så.


Något annat jag funderar starkt på nu är att börja med de där löprundorna som jag tänkt så länge på. Eller börja på Friskis eller något. TRÄNA i alla fall, på ett eller annat sätt. Kanske kan jag b li friskare och mer motståndskraftig då. Jag är så trött på den eviga förkylningen, huvudvärken och halsontet.

Ja, i kväll ska det bli av!

GodiströttKRAM!












2 kommentarer:

  1. Det är ingen dum idé - att börja träna! :) Häng med på bloggmiddag vettja! Kolla in min blogg!

    Kram

    SvaraRadera
  2. JAG VILL OCKSÅ TRÄNA!!!!!!!!!!!!

    Kramisar (skrev ett långt svar på din kommentar på min blogg...)

    SvaraRadera

Goda människors tystnad....

Har tänkt mycket på det här med sociala medier på sistone. Att de både är av godo och av ondo är ett faktum men hur ska man förhålla sig t...