lördag 19 juni 2010

Lördag den 19 juni!

Jaha, så var det lördagen den 19 juni då. En historisk dag. Grattis kronprinsessan Victoria och prins Daniel på er stora dag. Tittade en liten kortis på kvällen på klänningen och gästerna. Fint värre. Vackert absolut. Victoria är verkligen helt underbar. Tänker en liten stund på att typ hela Sveriges elit, ja kanske hela Europas faktiskt, sitter uppsträckta där inne i rikssalen. Tänk om det skulle hända något... som när flygplanet med Polens hela maktelit störtar i Ryssland... Konstigt att man känner att det skulle vara extra hemskt på något vis... Hörde förresten att typ alla är släkt med varandra på något vis i salen, fina folket, fint värre (inte alls hillbilliesläkt alltså.. inga ihopläkta fingrar eller så i den där salen, bara en massa medaljer, diamanter och bländande leenden). "Så skönt att svenska folket äntligen får något att FIRA, och att det inte bara är födelsedagar, jubileum och lågkonjunktur", sa kommentatorn för en stund sedan, helt lyrisk. Eh, ja, absolut.



Fast Lars Ohly sitter tydligen hellre hemma med micromat, såg jag, respect.



Nej, nu kollar jag in matchen mellan Kamerun-Danmark i stället. JAAA, Danmark kvitterar i detta nu!!!



Har för övrigt slitit som värsta kungliga lakejen i dag ute på landet. Dammsugit upp gamla myrbon, döda humlor och flugor, tjockt damm och råttlort (eller?). Dammet från de piskade madrasserna låg tät som Londons smog i luften.



(UAWOW, vilket läge för Danmark! Och nuuu plötsligt samma läge för Kameruuuun, två gånger om!!! Vilken j...a match! Har WM äntligen startat från sleepläget? England var bedrööövligt i går)



För att inte tala om hur förstörda mina stackars händer och naglar blivit efter att vara i skurvattnet hela dagen, stackars mig. Men, så skönt att ha värsta städningen gjord nu, får fortsätta lite till dock nästa vecka, blev inte klara med allt. Blev t e x störda av en hagelskur som jag inte sett dess like av förut.

Tanken för dagen är ändå en aggressiv undran över varför i hela världen vissa människor (läs mina föräldrar) måste ha sin sommarstuga full av prylar!? Och inte nyttoprylar, utan PRYDNADSSAKER! Hela stugan full till förbannelse av små porslinssaker, krukor, ljusstakar, tygblommor och f och hans moster. Ljuslyktor kan vara ok, de har ju en funktion i alla fall. Och varför så OPRAKTISKA skrymmande möbler och textilier everywhere!? Herregud det ska ju vara LÄTTSTÄDAT i en sommarstuga. Enligt min åsikt i alla fall.

Ja, ja, vi har alla lite olika preferenser, man får tolerera helt enkelt. Fast jag städar inte en gång till där ute om det inte blir ändring på torpet. Och där med basta (ha ha, trodde ingen på va?).

AskungeKRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Goda människors tystnad....

Har tänkt mycket på det här med sociala medier på sistone. Att de både är av godo och av ondo är ett faktum men hur ska man förhålla sig t...